سلامت نیوز :گروه‌هایی که از مزایای قانون ارتقای بهره‌وری بهره‌مند می‌شوند شامل پرستاران، بهیاران، کمک بهیاران، ماما‌ها، کاردان‌ها و کار‌شناسان اتاق عمل و کاردان‌ها و کار‌شناسان فوریت‌های پزشکی هستند.

رئیس نظام پرستاری کشور پیش از ظهر امروز در حاشیه هم اندیشی اعضای نظام پرستاری هرمزگان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امسال ۲۵ هزار نفر به عنوان کادر بهداشت و درمان استخدام می‌شوند که قراراست ۷۰ درصد آنان پرستار باشند که بخش عظیمی از کمبود پرستاران را مرتفع می‌سازد. غضنفر میرزابیگی بیان کرد: ‌سال گذشته مجوز استخدام ۲۳ هزار نفر کادر بهداشت و درمان بود که از این تعداد ۱۸هزار نفر به پرستاران تعلق پیدا کرد. میرزابیگی گفت: در حال حاضر حدود ۱۴۰هزار پرستار در کشور در تمام بخش‌های دولتی و غیر دولتی مشغول به کار هستند، اما با تمام این آمار تعداد پرستاران، هشت دهم نفر در ۲۴ ساعت به ازای هر تخت بیمارستانی است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایلنا ؛ رئیس نظام پرستاری کشور افزود: کف استاندار‌ها در دنیا حداقل دو نفر به ازای هر تخت بیمارستانی در ۲۴ساعت است، اما ما در نقاطی که شرایط بهتر است هفت تا هشت دهم درصد می‌باشد اما در برخی نقاط نیز نیم نفر پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی داریم. وی در ادامه سخنان خود با اشاره به استخدام ۷۰درصد پرستاران از ۲۵ هزار استخدامی تا پایان سال تصریح کرد: هرچند که در بخش‌های دیگر بهداشتی و درمانی با کمبود مواجه هستیم، اما کمبود پرستار ملموس است. رئیس نظام پرستاری کشور در خصوص قانون ارتقاء بهره وری پرستاران نیز گفت: قانون ارتقاء بهره وری پرستاران قانونی است که دارای چهار بند می‌باشد که در این قانون باید ۲۴ ساعت کار پرستاران به ۸ ساعت کاهش یابد.

میرزابیگی گفت: ‌ در اجرای قانون بهره وری پرستاران در کشور شرایط فعلا اجرای دو بند آن فراهم شده است؛ اما بحث مشاغل سخت و زیان آور و نظام پرداخت در حال نوشتن آیین نامه‌های اجرایی آن هستیم. وی ادامه داد: ‌ پرستاران بر اساس قانون مشاغل سخت و زیان آور، زنان با ۲۰سال و مردان با ۲۵ سال با حقوق و سنوات کامل بازنشسته می‌شوند. مشاور وزیر بهداشت‌ گروه‌هایی که از مزایای قانون ارتقای بهره‌وری بهره‌مند می‌شوند را شامل پرستاران، بهیاران، کمک بهیاران، ماما‌ها، کاردان‌ها و کار‌شناسان اتاق عمل و کاردان‌ها و کار‌شناسان فوریت‌های پزشکی اعلام کرد. میرزابیگی اضافه کرد: ‌ با اجرای این قانون، ۲۴ ساعت کار در هفته تا ۸ ساعت کار در هفته براساس سنوات و نوع خدماتی که پرستاران بر بالین بیمار ارائه می‌دهند، کاهش می‌یابد.

رئیس نظام پرستاری کشور اظهار داشت: ‌سختی کار با ساعت کار مخصوصا پرستاران بخش خصوصی یک بازنگری جدی نیاز دارد لذا در بند کاهش ساعت کاری یک بازنگری جدی در این بند از قانون اتفاق می‌افتد. میرزابیگی تصریح کرد: ‌ در بخش مربوط به نظام پرداخت تعرفه دو بیمارستان در تهران و یک بیمارستان اصفهان به عنوان بیمارستان‌های پایلوت به عنوان اجرای آزمایشی این طرح انتخاب شده‌اند. وی افزود: ‌ بعد از سه ماه از اجرای آزمایشی قانون تعرفه گذاری شرایط اجرای کشوری آن فراهم خواهد شد و دریافتی پرستاران از محل پرداخت مبتنی بر عملکرد به شدت عمل خواهد کرد. رئیس نظام پرستاری کشور‌ بازنشستگی عده‌ای از پرستاران و خارج شدن آن‌ها از سیستم بهداشت و درمان، توسعه بیمارستان‌ها و تخت‌های جدیدالتأسیس را از جمله دلایل کار زیاد پرستاران عنوان کرد و گفت: این عوامل باعث انجام ساعات کاری بیشتر و خستگی جسمانی و روحی پرستاران می‌شود. میرزابیگی خاطر نشان کرد: ‌ علت تصویب قانون ارتقای بهره‌وری پرستاران، تقلیل ساعت‌های کاری پرستاران بود تا آن‌ها بتوانند یک شغل بدون دغدغه داشته و خدمات کیفی بهتری را به بیماران ارائه کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha